Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ TAI CHI ΣΤΗ ΦΕΞ

Το σεμινάριο του Tai Chi με τον δάσκαλό μου και Μάστερ του Tai Chi Luoke Chen από την Ταϊβάν, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου. Νιώθω μεγάλη χαρά καθώς το αναπολώ και ειλικρινά ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν για την εξαιρετική τους προσπάθεια, συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Περάσαμε υπέροχα καθώς ασκηθήκαμε 35 άτομα μέσα από ένα πραγματικά  πολύ ωραίο κλίμα συνεργασίας και επικοινωνίας.
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον δάσκαλό μου Luoke Chen, που με τίμησε με την παρουσία του. Υπογραμμίζω πάλι πόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η διδασκαλία του και πόσο εξαιρετικός δάσκαλος είναι. Του χρωστάω πολλά.
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο για το επόμενο σεμινάριο.
Σας περιμένω!!!
Με Chi χαιρετισμούς, αγαπητοί μου φίλοι,
Έμη Χατζηπαναγιώτη, υπεύθυνη ΕργαστηρίουTai Chi Chuan της Φ.Ε.Ξ.

1 σχόλιο:

  1. Συνοδοιπόροι,
    Είναι ευτυχές το γεγονός πως υπάρχουν άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και προάγουν τη διδασκαλία του Tai Chi Chuan καθώς όπως πιστέυω ήδη γνωρίζετε τα οφέλη που προσφέρει στον καθένα μας είναι κάτι παραπάνω απο απτά και λειτουργικά.
    Πέραν τούτου ειναι αξιέπαινη η προτοβουλία και η προσπάθεια που καταβάλλει η Κυρία Έμη Χατζηπαναγιώτη με την δημιουργία και την δραστηριοποίηση ενός συλλόγου Tai Chi Chuan στην όμορφη Ξάνθη,μα και η προσωπική της παρέμβαση-πρόσκληση που έχει ως αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία σε όλους να βρεθούν κοντά σε ένα μεγάλο Sifu όπως ο Κος Luoke Chen.
    Δέν έχω γνωρίσει ακόμα από κοντά δυστυχώς ούτε την ομάδα του Εργαστηριόυ Tai Chi Chuan της Φ.Ε.Ξ. διότι ώς πρότινος αγνοούσα ακόμα και την ύπαρξή της μα δέν είμαι καινούργιος στον Χώρο του Tai Chi Chuan και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να διαθέσει ενας Sifu τον χρόνο του για να βρεθεί κοντά σε συνοδοιπόρους. Χάιρομαι ιδιαιτέρως που βλέπω επιτέλους πως υπάρχουν συνοδοιπόροι στην Ξάνθη μα περισσότερο που έχουν καταφέρει τόσα πολλά σε τόσο Λίγο χρόνο.
    Και πάλι συνχαρητήρια,
    Με Εκτίμιση
    Ηλίας Λαίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή