Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥ MASTER LUOKE CHEN ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ TAICHI MASTER CHENG MAN CHING

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ!

Αγαπητοί Tai Chi φίλοι και μαθητές του εργαστηρίου
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι, στα πλαίσια της δεύτερης επίσκεψης του δασκάλου μου Master Luoke Chen από την Ταϊβάν, ενημερώθηκα από τον ίδιο για την μεγάλη αναγνώριση και τιμή που του απονεμήθηκε τον περασμένο Αύγουστο του 2011 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όταν ο 87χρονος δάσκαλός του Tai Chi Master Shue Yi-Chong του παρέδωσε μέσα από την επίσημη παραδοσιακή τελετή τον τίτλο του Μαθητή στο δέντρο διαδοχής μαθητών του μεγάλου Master Cheng Man - Ch'ing (1900 - 1975).
Ο Master Shue Yi-Chong είναι ο πρώτος μαθητής του Master Cheng Man- Ch'ing και κατά συνέπεια ο "εγγονός-μαθητής" του μεγάλου δασκάλου Master Yang Cheng-Fu (1883-1936),ο οποίος με τη σειρά του υπήρξε εγγονός του ιδρυτή του Yang Style, Master Yang Lu-Ch'an (1799-1872). 








 Η επίσημη παραδοσιακή τελετή πραγματοποίηθηκε στην Ταιπέϊ, Ταϊβάν, και αισθάνομαι περήφανη που αποτελώ μαθήτρια του Luoke Chen. Αλλά και εσείς αγαπητοί μου μαθητές του εργαστηρίου μου αποτελείται πλέον τον επόμενο κρίκο αυτής της διαδοχής και πρέπει να αισθάνεστε ευτυχείς για την τύχη μας διότι διδασκόμαστε τη τέχνη του Tai Chi κοντά σε έναν τόσο σπουδαίο δάσκαλο.

Τιμή και Σεβασμό στον Master Shue Yi-Chong και τον Δάσκαλό μου Luoke Chen.

Σας παραθέτω φωτογραφίες από την επίσημη Τελετή και από το Μνημόσυνο που τελέσθηκε στο τάφο του Master Cheng Man-Ch'ing στην Taipei, Taiwan τον Αύγουστο 2011


Με Chi Χαιρετισμούς

Έμη Χατζηπαναγιώτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου